fbpx

Lovci sakupljači – Event s autorom

Multimedijalno predavanje + VR Film + Q&A

Intimni događaj ‘Lovci sakupljači – Event s autorom’ okuplja do 25 sudionika koji će imati priliku dublje i osobnije upoznati čitav projekt ‘Lovci sakupljači‘, te Davora Rostuhara pitati što god ih zanima o samom projektu, kao i korištenju VR tehnologije u umjetnosti.

‘Lovci sakupljači – Event s autorom’ započinje multimedijalnim predavanjem Davora Rostuhara u trajanju od 30 minuta. Predavanje iznosi pozadinu ideje i realizacije projekta ‘Lovci sakupljači‘, pružajući behind the scenes uvid u ovaj inovativni proces. Također daje uvod u VR iskustvo koje slijedi i nudi osnovne informacije o VR tehnologiji i samom procesu izrade filma.

Nakon predavanja, slijedi prikazivanje VR filmaLovci sakupljači‘ koji publici omogućuje doživljaj života lovaca sakupljača iz prve ruke. Film gleda svaka osoba individualno, smještena u udobno rotirajuće sjedalo te korištenjem VR headseta.

Po završetku filma, Davor u sklopu Q&A sesije u trajanju od 30 minuta odgovara na pitanja o projektu, filmu i knjizi. Na kraju događaja, Davor potpisuje svoje knjige i druži se s gostima eventa. Davorovu najnoviju knjigu ‘Lovci sakupljači‘, također nastalu u sklopu ovog projekta, kao i sve njegove prijašnje knjige, moguće je kupiti u prostoru VR kina KEK.

Sinergija multimedijalnog predavanja, VR filma i Q&A sesije omogućuje dublje razumijevanje konteksta lovaca sakupljača, kao i upoznavanje s potencijalima VR tehnologije u suvremenoj umjetnosti i obrazovanju.

VIŠE O PROJEKTU FILM ‘LOVCI SAKUPLJAČI’ KNJIGA ‘LOVCI SAKUPLJAČI’

JEZIK DOGAĐANJA: Hrvatski
FILM TRAJANJE:
30′
FILM PODNASLOVI: Hrvatski ili Engleski (svoj odabir možete izraziti u kinu prilikom postavljanja vašeg VR iskustva)

25,00  (188,36 kn)

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.