Naše VR kino nudi fleksibilne mogućnosti najma prostora za konferencije, prezentacije, teambuilding događaje, fakultete, škole i druge vrste okupljanja.

Nudimo prilike za oglašavanje kako biste iskoristili potencijal VR tehnologije za promociju svoje tvrtke ili proizvoda i bili na prvoj liniji suvremenog marketinga.

NOVI DOŽIVLJAJI

 

VR otvara nove i neslućene horizonte doživljavanja, učenja i komuniciranja, pružajući duboka i nezaboravna iskustva.

RAZNOVRSNA PRIMJENA

 

VR se već primjenjuje u obrazovanju, sportu, turizmu, medicini, psihoterapiji, arhitekturi, vojnoj industriji, industriji oglašavanja, video igrama i dr.

OBRAZOVANJE

 

U obrazovanju omogućuje interaktivno učenje i angažiranije sudjelovanje učenika u simulacijama koje produbljuju njihovo razumijevanje građe.

Marketinška suradnja

Povežite se s originalnim projektom VR kina KEK i ostvarite raznolike mogućnosti koje će vašem brendu donijeti iznimnu vidljivost i utjecaj.

Nudimo i brojne druge pogodnosti, poklon pakete knjiga i VR iskustava, kampanje na društvenim mrežama, vidljivost u drugim segmentima projekta ili osmišljavanje zajedničkih akcija sukladno vašim potrebama.

VR reklama na početku VR iskustva

Vidljivost u VR kinu

Vidljivost u multimedijalnom predavanju

Privatno predavanje i VR iskustvo za grupu do 25 osoba

Motivacijsko predavanje Davora Rostuhara

VR obrazovni paket

Želimo što više školaraca dovesti u kontakt s VR tehnologijom te ih uroniti u život lovaca sakupljača koji prikazuje kako živjeti u skladu s prirodom i u složnom društvu.

Podržite jednu ili više škola i postanite dio promjene! Vaša sponzorstva i donacije direktno doprinose edukaciji te nam omogućuju da zajedno razvijamo obrazovanje u Hrvatskoj.

Multimedijalno predavanje

Multimedijalno predavanje Davora Rostuhara o lovcima sakupljačima koje educira, inspirira i daje uvod u VR iskustvo koje slijedi.

30 min

VR iskustvo

Nakon predavanja, učenici ulaze u svijet virtualne stvarnosti:

Prikazat ćemo naš VR film i omogućiti im da dožive život lovaca sakupljača iz prve ruke.

Pitanja i darovi

Nakon VR iskustva, slijedi diskusija i Q&A:

Davor odgovara na pitanja i potpisuje knjige, a školi doniramo određeni broj knjiga za njihovu knjižnicu.

Upoznaj trenutne partnere VR kina KEK!