ULAZNICE

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni VR kina KEK i online.

Za ulaz na projekciju potrebno je predočiti potvrdu o kupnji koja služi kao ulaznica, s točnim datumom i terminom. Ulaznicu možete ispisati ili ju predočiti putem pametnog telefona.

 

KINO PROGRAM

CIJENA ULAZNICE

Cijena ulaznice za jedno (1) VR iskustvo u trajanju od 30 minuta iznosi 10,00 EUR (75,34 kn), osim ako nije drugačije naznačeno za pojedine posebne programe.

Popust je moguće ostvariti za grupne i organizirane posjete koje se dogovaraju posebno za svaki program (upit pošaljite na info@vrkino.kek.hr).

Popust na ulaznice moguće je ostvariti učlanjenjem u KEK. Svi članovi KEK-a ostvaruju popust od 20% na sve programe u VR kinu.

NAČINI PLAĆANJA

Na blagajni VR kina KEK moguće je platiti gotovinom ili debitnom/kreditnom karticom, a online plaćanje moguće je izvršiti putem debitne/kreditne kartice (Visa, MasterCard, Maestro) ili PayPal aplikacije.

Jednom potvrđena i kupljena ulaznica više se ne može opozvati ni poništiti.

Nakon završenog postupka kupovine online ulaznica, na e-mail koji ste upisali prilikom kupnje primit ćete potvrdu o kupnji tj. ulaznicu sa svim potrebnim podacima (datum i vrijeme projekcije, cijena, broj ulaznice). Za ulazak na projekciju potrebno je predočiti ulaznicu putem pametnog telefona ili ispisanu.

 

PRESS ULAZNICA

Ukoliko redovno medijski pratite program VR kina KEK, predajte zahtjev za press ulaznicu osobno na blagajni kina ili pošaljite upit na info@vrkino.kek.hr. Press ulaznica donosi jednu gratis ulaznicu po pojedinom programu ili filmu uz prethodnu najavu, ako nije drugačije naznačeno.

RADNO VRIJEME

Utorak do nedjelja: 16:00 – 23:00 (Blagajna VR kina otvara se 30 minuta prije prve projekcije)

Ponedjeljkom – zatvoreno

VR iskustvo započinje svaki puni sat – u 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00

BLAGAJNA

VR kino KEK
Petrinjska 51
10 000 Zagreb
e-mail: info@vrkino.kek.hr
telefon: 091 1101 088

Molimo imajte razumijevanja da na email i telefon odgovaramo isključivo unutar radnog vremena kina.