fbpx

Klub za ekspedicionizam i kulturu – kupnja u Internet trgovini vrkino.kek.hr

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na Internet stranicama Kluba za ekspedicionizam i kulturu. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Klub za ekspedicionizam i kulturu, Poljana Dragutina Kalea 2, 10000 Zagreb. Kupac robe je posjetitelj Internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Cijene

Sve cijene navedene su u Eurima s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni Prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti Kupca. Prodavatelj zadržava pravo na pogreške, u slučaju pogreške Kupac će biti obaviješteni. U rijetkim slučajevima, zbog tehničkih nesavršenosti sistema, moguće je da naručeni artikl nije više dostupan. U takvim slučajevima Prodavatelj će obavijestiti Kupca u najkraćem mogućem roku da artikl nije dostupan te odmah vratiti uplaćena sredstva ili otkazati naplatu karticom.

Plaćanje

Naručene artikle Kupac će Prodavatelju platiti putem bankovne transakcije, PayPal-om, debitnom ili kreditnom karticom. Omogućeno je plaćanje debitnim i kreditnim karticama MasterCard, Maestro i VISA. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u Internet trgovini Prodavatelja. U slučaju plaćanja debitnim ili kreditnim karticama prilikom narudžbe Kupac ispunjava formular za naplatu te se vrši rezervacija potrebnih sredstava, a transakcija se provodi nakon što Prodavatelj utvrdi da su naručeni proizvodi dostupni.

Isporuka

Nakon završenog postupka kupovine online ulaznica, na e-mail koji ste upisali prilikom kupnje primit ćete potvrdu o kupnji, koja služi kao ulaznica, sa svim potrebnim podacima (datum i vrijeme projekcije, cijena, broj ulaznice). Za ulazak na projekciju potrebno je predočiti potvrdu o kupnji putem pametnog telefona ili ispisanu.

Uvjeti povrata – zamjena i reklamacija

Zamjenu ulaznica ili povrat sredstava moguće je ostvariti samo u slučajevima promjene ili otkazivanja programa od strane VR kina KEK. Za kupljene, a neiskorištene ulaznice, nije moguće tražiti povrat sredstava ili zamjenu za drugu kino ulaznicu. Prije no što kupovinu konačno potvrdite, molimo provjerite sve podatke o željenom iskustvu, terminu i vremenu projekcije, jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Izmjene pravila i uvjeta online kupovine

VR kino KEK zadržava pravo promjene programa. U slučaju otkazivanja filma ili promjene rasporeda, kupcu se ulaznica može zamijeniti za isti film u drugom terminu. VR kino KEK zadržava pravo mijenjati i ažurirati pravila i uvjete kupovine. Svaka izmjena bit će objavljena na mrežnim stranicama VR kina KEK.

Pravne odredbe

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.vrkino.kek.hr i www.vrkino.kek.hr vlasništvo su udruge Klub za ekspedicionizam i kulturu. Sav sadržaj koji se nalazi na stranicama Kluba za ekspedicionizam i kulturu, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez dopuštenja autora koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati, objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad, prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slučaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja i stranica.

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.