Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali u planiranju i realizaciji ovog projekta koji pomiče granice kulture i umjetnosti u Zagrebu i Hrvatskoj, ali i Kluba za ekspedicionizam i kulturu!

Najveća hvala gospodinu Denisu Matijeviću jer je otpočetka prepoznao ovaj projekt. Jedna od njegovih tvrtki, Fisherija, kao glavni sponzor cijelog projekta prati nas od razvoja ideje, tijekom svih njegovih etapa, do realizacije VR kina KEK, knjige i VR filma ‘Lovci sakupljači‘.

Velika hvala i drugim sponzorima koji su nam puno pomogli u ostvarivanju vizionarskog cilja da u Zagrebu otvorimo prvo specijalizirano VR kino u Hrvatskoj.

Smart AV pobrinuo se za tehnološki dio priče, hardver i softver koji će posjetiteljima kina omogućiti da otputuju u virtualne svjetove. Zahvaljujući njima, ne moramo brinuti hoće li naše kino funkcionirati besprijekorno!

Jysk nam je opremio prostor udobnim foteljama, koje su postale prijevozna sredstva za virtualna putovanja.

KK Dekorativa pobrinula se da raskošnim zavjesama povežemo kino budućnosti s kinom na koje smo naviknuti.

Tech Garden opremio je prostor inovativnim konzerviranim biljkama i time omogućio da u moderan prostor u centru Zagreba unesemo dah prirode i svježine, a pritom budemo ekološki održivi.

IR Luks opremio je prostor vrhunskom rasvjetom koja kreira ugodnu atmosferu svima koji će proći kroz naše kino.

Balboa se pobrinula za izvedbu reklamnog natpisa kojim sve putnike namjernike pozivamo na jedno sasvim drukčije, novo putovanje.

Hvala svima od srca!
Davor Rostuhar & KEK