fbpx

Poklon kupon: Ulaznica za VR film

Pokloni originalni DAR: ulaznicu za VR ISKUSTVO!

Poklon kupon moguće je iskoristiti za bilo koji VR film u trenutnoj ponudi VR kina KEK. Moguće je pokloniti više ulaznica na jednom poklon kuponu, te poklon kupon nema rok iskoristivosti. U roku od 24h nakon obrade kupovine, primit ćete digitalni poklon kupon koji možete isprintati, te upute kako poklon kupon iskoristiti i rezervirati termin za film po želji.

VR kino KEK jedino je specijalizirano VR kino u Hrvatskoj u kojem možete pogledati dokumentarne, umjetničke i avanturističke filmove snimljene tehnologijom virtualne stvarnosti koja prikazuje prizore u 360°.

Glavni je fokus VR kina na stvaranju osjećaja imerzivnosti, odnosno potpune perceptivne unesenosti koja posjetiteljima omogućuje stvarni doživljaj prizora koji ih virtualno okružuje. Smješteno u samom centru Zagreba, VR kino KEK posvećeno je pružanju VR iskustava koja vas vode na nevjerojatna i originalna putovanja, nadilazeći tradicionalne načine konzumiranja sadržaja. Otvorite nove i neslućene horizonte doživljavanja, učenja i komuniciranja, te nekome bliskome pružite duboko i pamtljivo iskustvo virtualne stvarnosti!

VIŠE O VR KINU KINO PROGRAM KAKO ISKORISTITI POKLON KUPON

10,00  (75,35 kn)

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.